Skip to Content

Dimarts, 24 de setembre (21.00 h) Barça-Vila-real

Dimarts, 24 de setembre (21.00 h)
Barça-Vila-real. Camp Nou. Jornada 6. Lliga.

Benvolguts amics.
Sense cap dubte que de nou, estem en un moment de bogeria, especialment després de veure els magnífics partits que està fent el nostre estimat Barça i que encara ens ha de donar bastants dies de joia i com aperitu tenim un nou partit en els propers dies que ens farà gaudir encara més i serà amb:
                                                
BARÇA vs VILA-REAL
 
Amb el que, una vegada més, ens haurem d’emprar a fons si el volem guanyar i seguir amb el nostre objectiu d’assolir la lliga.   Adjunt trobareu el programa, horaris i preus . Us recordem que, com sempre, podeu veure el partit  a la nostra seu social en pantalla gegant.
Us esperem, no us els perdeu i molt menys amb ELS PREUS QUE US OFERIM PER AQUEST PARTIT,  AMB L’AUTOCAR INCLÓS
 
Una forta abraçada a tots
Penya Barcelonista Palamós
*************************************************************************************
Apreciados amigos
Sin lugar a dudas que ya estamos de nuevo,  en un momento de locura especialmente después de ver los magníficos partidos que está haciendo nuestro estimado Barça y que todavía nos ha de dar bastantes días de alegria y como aperitivo tenemos un nuevo partido en los próximos días que nos hará disfrutar todavía más y será  con:

    BARÇA vs VILA-REAL  

 


 
    

Con el que, una vez más,  nos tendremos que emplear a fondo si queremos ganar i seguir con nuestro objetivo de conseguir la liga. Adjunto encontrareis el programa, horarios y precios Os recordamos, que como siempre, podéis ver el partido en nuestra sede social, en pantalla gigante.

Os esperamos, no os los perdáis y menos con LOS PRECIOS QUE OS OFRECEMOS PARA ESTE PARTIDO, CON EL AUTOCAR INCLUIDO

Un fuerte abrazo a todos
Penya Barcelonista Palamós
*************************************************************************************
Chers amis
Pas de doute que nous sommes de nouveau, dans un moment de folie especialment par les magnifiques matchs que á joué notre estimé Barça ces derniers semaines et que ancore nous donnera beaucoup jours de joie. Comme apéritif aurons un nouveau macht dans les prochaines jours que augmenteront notre bonheur.              
 
  BARÇA vs VILA-REAL   
Avec le quel, une fois de plus,  haurons de travailler énergicament, si voulons les battre et continuer avec notre objetif d’obtenir la ligue. Joint allez trouver les programmes, horaires et prix. Nous vous rappellons que comme toujour, pouvez voir le match à notre siège social avec ecrèn gegant.
 
Nous vous attendons, ne pouvez pas vous perdre ce match. et moins  ​a LES PRIX QUE NOUS VOUS OFFRONS, AVEC  LE BUS INCLUS
 
​Cordials salutations
Categories: Lliga
Comentaris tancats a Dimarts, 24 de setembre (21.00 h) Barça-Vila-real