Skip to Content

Dissabte, 21 de desembre (16.00 h) Barça – Alabès

Dissabte, 21 de desembre (16.00 h)
Barça – Alabès. Camp Nou. Jornada 18. Lliga.foto de Penya Barcelonista Palamós Pbp.

Benvolguts amics.
 
Quins dies ens esperen, ja cal que ens calcem, sense cap dubte que ja estem de ple en la competició futbolística i la propera setmana tindrem un plat fort, ni més ni menys que el partit endarrerit amb el Real Madrid i un altrea amb l’Alabes, necessitat de puntuar per no perdre el tren de la lliga.
    BARÇA vs REAL MADRID – LLIGA
               BARÇA vs ALABES – LLIGA
Amb els que ens haurem d’emprar a fons si el volem guanyar i seguir amb el nostre objectiu d’assolir aquest campionat.   Adjunt trobareu el programa, horaris i preus.
Per el partir amb el Real Madrid pràcticament no ens queden entrades , però encara hi ha alguna possibilitat. El preu d’aquestes dependrà de la seva localització.
 
Us esperem, no us els perdeu i recordeu que també el podeu veure-ho en la nostra Penya amb pantalla gegant
Una forta abraçada a tots
Penya Barcelonista Palamós
*************************************************************************************
Apreciados amigos
Que días nos esperan, ya cal que nos calcemos, sin lugar a dudas que ya estamos de lleno en la competición futbolística y la próxima semana tendremos un plato fuerte, ni más ni menos que el partido atrasado con el Real Madrid y otro con el Alabes, necesitado de puntuar para no perder el tren de la liga.
   
    BARÇA vs REAL MADRID – LIGA

    BARÇA vs ALABES – LIGA 

  
Con los que nos tendremos que emplear a fondo si queremos ganar i seguir con nuestro objetivo de conseguir los dos  campeonatos. Adjunto encontrareis el programa, horarios y precios
Para el partido con el Real Madrid prácticamente no nos quedan entradas, pero todavía hay alguna posibilidad. El precio de estas dependerá de su localización.
 

Os esperamos, no os lo perdáis y recordad que también podéis verlo en nuestra Penya,  con pantalla gigante

 
Un fuerte abrazo a todos
Penya Barcelonista Palamós
*************************************************************************************
Chers amis
Eh bien, pas de doute que nous sommes de plein en la compètition de football et aurons la prochaine semaine un plat fort et ce ne sera ni plus ni moins que le match retardé  avec le Real Madrid et un autre avec le Alabes, que a besoin d’être précis pour ne pas perdre le train de la ligue. 

  BARÇA vs REAL MADRID – LIGUE

  BARÇA vs ALABES – LIGUE
Avec les quels haurons de travailler énergicament, si voulons les battre et continuer avec notre objetif d’obtenir les deux championats. Joint allez trouver les programmes, horaires et prix
Pour le match avec le Real Madrid, il n’y a pratiquement pas de billets, mais il reste encore quelque possibilité. Le prix dépendra de son emplacement.
 
Nous vous attendons, ne pouvez pas vous perdre ces matchs.
Et n’oubliez pas que vous pouvez également les voir dans notre siege avec écran géant.
 
Cordialement
Penya Barcelonista Palamós
Categories: Lliga
Comentaris tancats a Dissabte, 21 de desembre (16.00 h) Barça – Alabès