Skip to Content

Dissabte, 18 de desembre (18.30 hores) Barça – Elche

Benvolguts amics.
 
Adjunt trobareu el programa i preus, molt assequibles, bus inclòs, per el proper partit del nostre Barça al Camp Nou, que en aquesta ocasió serà:
                                                
    BARÇA vs ELCHE
Com ja ha dit el nostre entrenador “Xavi”, la lliga comença ara per nosaltres i no estem en la situació més adient, per axó necessitem més que mai l’assistència del jugador nr. 12, que som tots els socis, penyistes i simpatitzants. Hem d’anar al Camp Nou a marcar els gols que tanta falta ens fan. No us el perdeu.
No perdeu el temps, passeu per la nostra Seu o truqueu-nos al nr. 629727476 per fer la vostra reserva. Ànim que arribarem a dalt de tot. Cada partit es una final per el nostre estimat Barça   
 
Us esperem, no us els perdeu i recordeu que també el podeu veure-ho en la nostra Penya amb pantalla gegant
 
Una forta abraçada a tots
 
Penya Barcelonista Palamós
 
*************************************************************************************
Apreciados amigos
Adjunto encontrareis el programa y precios, bus incluido, muy asequibles, para el próximo partido de nuestro Barça, que en esta ocasión será :
    BARÇA vs ELCHE 
     
Como ya ha dicho nuestro entrenador “Xavi”, la liga comienza ahora para nosotros y no estamos en la situación más adecuada, por eso necesitamos más que nunca la asistencia del jugador nr. 12, que somos todos los socios, peñistas y simpatizantes. Debemos ir al Camp Nou a marcar los goles que tanta falta nos hacen. No perdais el tiempo, pasar por nuestra Sede o llámarnos al nr. 629727476 para realizar vuestra reserva. Animo que llegaremos a lo más alto.  Cada partido es una final para nuestro estimado Barça.

Os esperamos, no os lo perdáis y recordad que también podeis verlos en nuestra Penya,  en pantalla gigante

 
Un fuerte abrazo a todos
 
Penya Barcelonista Palamós

Dissabte, 18 de desembre (18.30 hores)
Barça – Elche. Camp Nou. Lliga. Jornada 18

Categories: Lliga
Comentaris tancats a Dissabte, 18 de desembre (18.30 hores) Barça – Elche