Skip to Content

Baix Emporda Specials

Al Baix Empordà hi trobem les Penyes Barcelonistes de, Palafrugell, Palamós , La Bisbal i Torroella que estan posicionades dins les deu penyes barcelonistes més grans del món, amb més de 1000 penyistes cada una.

Aquest fet ens obliga a no quedar-nos només en organitzar esdeveniments en suport al FC Barcelona, sino buscar activitats complementàries i cobrir espais buits o de suport dins la nostra Societat. Conferències, activitats socials, cooperació amb les activitats municipals; col·laboració en el Recapte d’Aliments, suport a l’esport formatiu, etc, en son un bon exemple.

Sota la direcció de la Penya Barcelonista de Palafrugell, i amb el suport i col·laboració de les Penyes de Palamós, La Bisbal i Torroella, un grup de joves (total 15) de la Fundació Vimar (10) i d’Afatram (5) (Associació de familiars, tutors i usuaris del Centre Tramuntana), han pogut complir el seu somni de poder jugar a futbol. Entrenaments cada dilluns, partits amistosos i com a màxima il·lusió la participació al Torneig MIC Integra que cada any s’organitza a les nostres comarques.

Els entrenaments els comencen al mes de novembre i fins a finals de juny, a l’Estadi Municipal de Palafrugell. La porta està oberta a qualsevol Centre d’aquestes característiques que hi vulgui col·laborar.

Entrenadors : Sergi Lluís Sepu i Alex Sanchez

Fisio : Miquel Carreras

Responsable Vimar : Alba Sais

Psicologa : Aleida Castro

 

Contactes

Lluis Bosch Presas

Tel: 635409607

Mail: elcule20111@gmail.com

President Penya Barcelonista Palafrugell

 

Jaume Fuster

Tel: 626060240

Mail: jfuster96@gmail.com

President Penya Barcelonista La Bisbal

 

Salvador Reinaldos Plaja

Tel: 629727476

Mail: penyabarcelonistapalamos@hotmail.com

President Penya Barcelonista Palamós

 

Josep Sullastres Farrero

Tel: 629313863

Mail: josep@sullastres.es

President Penya Barcelonista Montgrí

 


 

Categories: Social
Comentaris tancats a Baix Emporda Specials