Skip to Content

NOTÍCIES

—————————————————————Benvolguts/des socis / sòcies,

Ens dirigim a tots vosaltres per informar-vos que el proper dia 18 de novembre de 2017 a les 11:30 hores, celebrarem, al nostre local social, l’anual Assemblea Ordinària de socis amb el següent ordre del dia:

1r. Lectura i aprovació de l’Acta anterior

2n. Informe econòmic

3r. Informació activitats de la penya.

4è. Festa Social Penya

5è. Precs i preguntes.

Acabada l’Assemblea servirem un aperitiu a tots els assistents.

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos que, com cada any, tenim a la venda participacions de la loteria de Nadal del núm. 21425 (el de la Penya de sempre) al preu de 5 €, dels quals es juguen 4,20 €, i també dècims a 23 €. Trobareu la loteria als llocs habituals i al mateix local de la penya.

Recordar-vos també, a aquells que encara no ho hàgiu fet (que en són pocs) que podeu passar a recollir el carnet de soci. El pagament es pot fer en efectiu o, si voleu, mitjançant domiciliació bancària.

Esperem la vostra assistència. Us enviem una forta abraçada i Força Barça.

——————————————————————————————–

Benvolguts socis, amics i simpatitzants, com molts de vosaltres sabreu, la nostra Penya va ser fundada l’any 1978 i com a preludi a la gran festa que representarà els nostres 40 anys de seguiment del nostre estimat Barça, anem a celebrar el pròxim 1 de maig, el nostre 39è aniversari amb una GRAN FESTA SOCIAL, a la nau de 50 m. de PALAMOS. Serà una festa sensacional i que constarà de diversos actes, col·loquis, exposicions de temes de la història del F.C. Barcelona i un dinar de germanor, acompanyada d’obsequis, records, etc.etc. amb la presència de les autoritats municipals de la nostra ciutat i a la qual com “Guinda”, assistiran diverses glòries del Barça, com CARLES REIXACH, Ramon Alfonseda, JOSEP Mª FUSTE, JOSEP BOADA, etc.etc.
Adjunt trobareu el programa d’actes, horaris, temes a tractar, menú, en el qual no faltaran les gambes, etc, etc, Si voleu assistir-hi, podeu adreçar-vos a la nostra Penya, presencialment, per telèfon, o per e-mail i no ho deixeu per l’últim dia, ja que l’aforament, encara que gran, té un límit.

Us esperem, no falteu, serà una gran festa barcelonista i palamosina.