Skip to Content

NOTÍCIES

Benvolguts socis, amics i simpatitzants, com molts de vosaltres sabreu, la nostra Penya va ser fundada l’any 1978. El pròxim 1 de maig anem a celebrar el nostre 45è aniversari amb una GRAN FESTA SOCIAL, a la nau de 50 m. de PALAMOS. Serà una festa sensacional i que constarà de diversos actes, col·loquis, exposicions de temes de la història del F.C. Barcelona i un dinar de germanor, acompanyada d’obsequis, records, etc.etc. amb la presència de les autoritats municipals de la nostra ciutat i a la qual com “Guinda”, assistiran diverses glòries del Barça, com JUAN MANUEL ASENSI, ANTONIO OLMO, PERE VALENTI MORA etc.etc.
Adjunt trobareu el programa d’actes, horaris, temes a tractar, menú, en el qual no faltaran les gambes. Si voleu assistir-hi, podeu adreçar-vos a la nostra Penya, presencialment, per telèfon, o per e-mail i no ho deixeu per l’últim dia, ja que l’aforament, encara que gran, té un límit.

Us esperem, no falteu, serà una gran festa barcelonista i palamosina.


Baix Empordà Specials

 

Avui hem tancat un acord de col.laboracio amb l’Empresa Sol Gironès de Celrà. El projecte de la PENYA BARCELONISTA PALAFRUGELL té com a objectiu avançar cap a la integracio i la inclusio de persones amb altres capacitats en el mon de l’esport i consisteix en la creacio d’un equip de futbol, format per unes 20 persones amb diversistat funcional i intel.lectual dels centres VIMAR i CENTRE OCUPACIONAL TRAMUNTANA, i fent-ho extensiu a la participacio de persones d’altres Centres. En aquests moments estem parlant amb el centre El Trampoli de La Bisbal.

En aquest projecte, la Penya de Palafrugell està acompanyada de les Penyes de La Bisbal, Palamos i Torroella de Montgri, que li donen tot el suport. Des d’aqui volem donar les gràcies als amics de Sol Gironès per el seu suport.

Per a totes les persones que vulguin viure un dia inoblidable us convidem el proper divendres 15 d’abril al torneig MIC INTEGRA, a les instal.lacions esportives de Vidreres, al llarg de tot el dia.